Kraemer Maritime AS บริษัท

Legg til i favoritter
Kontakt 77 66 35 60
Lagt til 10--03-2020 06:07:43

Beskrivelse

har lange tradisjoner med maritim forsyning og logistikk. Allerede i 1955 startet Kræmer med leveranser til skip ut fra Tromsø. Datidens skipshandel kom som et resultat av dårlig struktur og tilgang på den utrustningene skipene trengte. En skipshandel satte dette i system og sørget for tilgjengelighet.

Dagens skipshandel handler i mindre grad om å skaffe til veie produkter der tilgangen er knapp, men i stadig større grad om system, struktur og tilgjengelighet på kort varsel.

Tradisjoner og lang fartstid i bransjen er imidlertid ingen garanti for kundetilfredshet. I dag kombinerer Kraemer Maritime lang erfaring fra skipshandel, med det siste av hjelpemidler innen forretnings-systemer og datainfrastruktur. Elektroniske bestillingssystemer stilles til disposisjon for deg som kunde og brukes mot våre leverandører.

Kvalitet- og avvikssystemer følges opp og utvikles fortløpende. IK system og HMS systemer ligger til grunn for alle våre disposisjoner.

Alt for å redusere sjansene for at feil og mangler skal oppstå i våre leveranser, og for at du skal oppleve oss som en pålitelig samarbeidspartner som det er praktisk, enkelt og lønnsomt å handle med.

Sted

Troms og Finnmark, Norway
Kjoselvmoen 5, 9020
Geografiske koordinater: (69.5637802, 19.1322101)
Plassering på kart kan være unøyaktig

Annonsedetaljer

Annonse-ID: 818
Vist: 64
Utløper: utløper aldri
I kategorier: Bedrifter - Companies